Sama paikka kuin viime kerralla mutta tehtiin rataa toiseen suuntaan. Nyt oli tosi tiheikköä mukana. Laitettiin piilot tiheämpään kuin edellisellä kerralla.
Rudille tehtiin kuusi pistoa suorapalkkoina nameilla ja viimeiselle namien lisäksi tennispallo. Palkkoina oli salamimakkaraa ja cesaria.

Oli tosi kierroksilla heti autosta otettaessa kun ei saanut lelua. Keskilinjalle meno oli haasteellista vaikka lopuksi päästiin ilmoittautumaan.
Ensimmäinen pisto:oli ok, tosin ei syönyt mitään,
toinen pisto: oli myös hyvä, siellä söi vähäsen,
kolman pisto:hyvä, tosin näki kun mm oli vielä menossa telttaan piiloon,
neljäs pisto: marjamatka ja toinenkin, eikä syönyt,
viides pisto: mm oli maastoverkon takana, ei ilmeisesti saanut hajua sieltä lainkaan, laitoin pari kertaa mutta ei löytänyt, sitten vaihdoin puolta ja laitoin 6 mm:lle
kuudes mm: teki varmaan 2-3 lyhyttä pistoa ja lähetin sitten lähempää, mm löytyi mutta ei syönyt eikä ottanut palloa, tämän jälkeen laitoin vielä uudelleen 5 mm:lle, toisella kerralla sai hajun ja löysi perille asti. Keskilinjalla ei pystynyt syömään cesaria vieläkään.
Kotona kyllä ne tuli syötyä hyvällä ruokahalulla. Eli todellakin käy niin kierroksilla ettei pysty aina syömään.

Täytyy miettiä miten seuraavisssa treeneissä tehdään mutta pidetään nyt viikon lomatauko tässä välissä ja jatketaan harjoituksia 25.10.