Lauantaipäivän päätteeksi vihdoin ja viimein päästiin jälkimetsään! Tallottiin n. 300 m. pitkä jälki jossa yksi kulma.
Merkkejä laitoin vain alkuun, kulmaan ja loppuun, lisäksi laitoin keppejä kuusi kappaletta, joka n. 50 askeleen päähän. Jäljen päähän ruokakippo piiloon puun taakse.
Tällä välin käytiin tekemässä lenkki ja katseltiin uusia maastoja. Hyvät sieniapajat täällä ja kanttarelleja vasta tulossa. Seuraavan kerran pitää muistaa ottaa kori mukaan. Tunnin tarpomisen jälkeen mentiin tien toiselle puolelle jäljestämään. koira oli ihan täpinöissään kun otin autosta ulos mutta ei haukkunut sentään!
Malttoi tuskin pysyä kasassa kun odotettiin janalle lähetystä. Lähti hyvin ja kääntyi myös oikeaan suuntaan mutta vauhtia oli ihan liikaa! Ensimmäiset 100 m. mentiin aika siksakkia, kepit löytyi yhtä luukunottamatta.
Kulmassa jäi hieman arpomaan mutta sitten lähti oikeaan suuntaan ja keppi löyti taas. Keppejä siis kaikenkaikkiaan löytyi viisi,  yhden missasi huolella ennen kulmaa kun kaarsi vasemmalle.  Jäljen lopussa pyöri hieman ja haisteli ilmaa (loppumerkkiä) ennenkuin ruokakippokin viimein löytyi.

Täytyypi tehdä kertausta itse jäljen suhteen ja unohtaa vaikka kepit toistaiseksi, pääpaino itse jälkeen. Kuuma tässä ainakin ehti tulla mutta koira on tyytyväinen itseensä ja polleana häntä pystyssä eteenpäin autolle :)