Jälleen otsalamppulenkkiä pimeässä! Tällä kertaa oli lainassa nyt parempi lamppu joten olipas mukavaa kun näki kunnolla eteenpäin, kaikki juurakot ja kivet myös. Tuollainen lamppu olisi kiva itselläkin.  Rudyn oma lamppu toimi taas jälleen joten näki missäpäin se mennä suhaa edellä. Onneksi se ei lähde mihinkään metsään pörräilemään vaan juoksentelee edellä. Tiinan ja Duun kanssa lenkki taittui nopeasti. Tiinalla oli mukana oikein extra herkkua paistettua hirven sydäntä ja se maistui Rudyllekin. Kotona tehtiin ruualla luoksetulo, seuraamista ja liikkeestä maahanmeno.

Lauantaina tehtiin vähän lyhyempi lenkki jälleen pimeässä, olisi ollut vaihteeksi mukava päästä päiväseltäänkin lenkille mutta yllättäen työt kutsuivat ja päivä hurahti siinä asioita selvitellessä. Hakutreenitkin peruuntui vaikka ei oltaisi sinne päästykään. Lauantaina tehtiin kaukokäskyjä ja ne meni hienosti.
Kotona vielä piilottelin nameja joita Rudy sai etsiä että on pääkopalle jotain kivaa tekemistä.

Sunnuntaina tehtiin pidempi lenkki Virven ja Selman kanssa. Mielettömän hieno ilma ja aurinko paistoi. Kerrankin päästiin lenkki päivän valossa. Jouduimme vielä muuttamaan lenkkipaikkaa kun porukkaa oli liikenteessä enemmänkin. Hienosti Selma ja Rudy lenkkeilivät vaikka oliki vasta ensitapaaminen. Hieman alkuun taisi ihmetyttää uusi tuttavuus.
Lenkin päälle tehtiin vielä esineruutu Rudylle. Tallottiin kapea kaistale ja Virve vei  esineet takakulmiin. Otin koiran autosta ja siellä se hyrrä pyöri jo. Koira kävi aivan kierroksilla vaikka juuri oli ollut melkein 2 h lenkillä. Haukkui ja odotin niin kauan että rauhoittuu hieman. Hyvin lähti ruutuun ja eteni suoraan taakse ja takakulmaan. Ei saatu tuuliapuja mutta kyllähän se haistaat puussa olevat merkit. Äkkäsi ensin vasemmassa takakulmassa olevan esineen ja otti sen, sitten juoksi kohti oikeaa takakulmaan, pudotti esineen, kävi ottamassa  esineen oikeasta takakulmasta. Sitten pyöri siellä jonkun aikaa ja esine suussa. Tuo käskystä tuli ruudusta pois. Yritti tappaa esinettä ennen luovusta mutta antoi sen kuitenkin ihan nätisti. Palkaksi oli Cesaria jonka hotkasi nopeasti eikä enää välittänyt nuolla rasiaa eikä maahan pudonneita paloja. Olisikohan pitänyt olla  sitä ihanaa voissa paistettua hirven sydäntä .....tai kentiesuusi karvapallo lelu.
Kotiin päästyään koiruus väsähti. Nukkui sohvalla sikeästi, taisi sittenkin hiukan  väsyttää tuo uusi tuttavuus ja lenkki vielä päälle

 
Lisäksi vielä vielä Virven ottama kuva Rudyn hienosta kaulapannasta :)


Kuvat Virve Kivelä