Kunnon iltalenkin jälkeen tein vielä tottista eli tunnarikapula treeniä ja liikkeestä istumista. Aika vaikeat treenit oli. Vaikka oltiin oltu ensin lenkilläkin, kuumeni ihan hirvittävästi tunnarikapulasta, niin että sivulle tuloissa vinkui ihan kiitettävästi. Ja vielä kotona!

No, ensin tehtiin kapulatreeniä kolmella kapulalla ja yksi oli palkkana. Eihän siitä mitään tullut, syöksyi kuin raketti kapuloiden perään ja otti yhden ja pisti sen säpäleiksi. Edes palkkakapula ei tässä auttanut. Sitten vein vain oman ja toi sen hyvin. Tämän  jälkeen kaksi kapulaa ja sekin sujui ok.
Täytynee vielä vaan varmistella että tosiaan osaa erottaa sen oman muiden joukosta. Sitten vasta lisää kapuloita. Seuraavalla kerralla pitääkin tehdä niin että ensin yhdellä ja sekin hieman piiloon jotta joutuu haistelemaan ja sitä mukaa lisää kapuloita pikkuhiljaa.

Sitten tehtiin liikkeestä istuminen, sama juttu, ei istunut vaan jäi seisomaan. Otettiin muutaman kerran vain pelkkää istumista. Sitten uudelleen koko liike, ei onnistunut, seisoi edelleenkin. Liikkeestä maahan meno sujui hyvin. Vasta naksun kanssa sain istumista vahvistettua niin että tajusi liikkeen tällä kertaa. Sanan "istu" kyllä ymmärtää koska aina kun sanoin istu, jäi istumaan. Sitten kun yhdistin liikkeeseen, tuotti enempi vaikeuksia.
Ei olla riittävästi treenattu tätä.

Seuraavalla kerralla pitää ottaa mukaan seuraamista että saan koiran rauhoitettua. Ylipäätään kuumenee kapuloista eikä siinä auta ruokapalkkakaan.
Pitää osata vaan junailla niin että missään tapauksessa pääse tuolle asteelle.