Taasen on kiirettä pitänyt töissä ja edelleenkin tulee tehtyä pitkiä päiviä!

Koiraraasukka on jäänyt vähemmälle huomiolle. Eilen illalla tehtiin sentään jotain pientä hömppää pihalla. Nurmikko oli ihan märkä joten varoin heittelemästä palloa. Ei välittänyt yhtään aidan takana olevista ja haukkuvista naapurin koirista vaan hienosti teki töitä! Ihana Rudy.Tehtiin vähän seuraamista lihapullien avullla, käännökset menivät hienosti ja kontakti oli hyvä eikä edistänyt juurikaan.
Paikallamakuu meni hienosti, samoin kaukokäskyt, niissä ei yhtään liikkunut eteenpäin. Loistavaa. Liikkeestä istuminen ja seisominen hyvät.
Luoksetulo on edelleenkin jotenkin hidasta. Johtunee pysäyttämistä ja ennakoi niitä. Otetaan vain luoksetuloa läpijuoksuna ja pallon kanssa.
Otan sitten ihan erikseen eteen tulemista namilla. Nyt oli taas erittäin hyvässä vireessä! Onneksi Rudy on niin kiltti ja ihana koira , ei juurikaan välitä muista ja silloin kun tekee töitä, ei muista ympäristötekijöistä ole haittaa, varsinkin kun meidän lempparioravatkin (Venni & Lennu) juoksentelivat pihamännyissä sekä luumupuissa.
Kotona muutenkin tottelee ja käyttäytyy hyvin, juurikaan ei ole tarvinnut kieltää.

Toivottavasti viikonloppuna päästäisiin jäljestämään kun tällä viikolla ei ehditä hakuilemaankaan.