Majalla otettiin Rudi ensimmäisenä ja se oli ihan villinä, jaksoi keskittyä kyllä muuten hyvin tekemisiin mutta väliajat haukkui vimmatusti! No onneksi Virve tietää jo tämän ongelman niin ei tarvinnut hävetä ihan hirveästi.
1. Tokohyppy >> hyppää ihan liian paljon vasemmalle esteen reunan ohi, kokeiltiin seuraavaa: hyppy-käskyn jälkeen pitää sanoa istu-käsky heti >> tämä auttoikin tässä,  mutta istu-käsky oli nyt hukassa! Pitää treenata erikseen istu-käskyä
2. Kaukokäskyt >> alkujaan oli vähän vino maahanjättö >> käskyt istu-maahan-istu-maahan-istu menivät loistavasti, istuminen hyvä mutta hieman ryhditön (johtuikohan siitä että mulla oli lelu taskussa ?) >> pitää kiinnittää huomioita jatkossa siihen sekä pitää taukoa käskyjen välissä
3. Luoksetulon pysäytys >> ei jäänyt istumaan nätisti vaan nousi parikin kertaa (huomaa että ei ole treenattu aikoihin).
Tätä täytyy treenata vielä niin että otetaan molemmat osiot erikseen. Virve neuvoi että loppuosan treenaamiseen voin pitää lelupalloa kädessäni edessä ja koiran pitää itse nappaa lelu. Tätä täytyy heti päästä treenaamaan.

Loppuyhteenvetona voisi todeta että koira jaksaa tehdä innokkaasti asioita mutta haukkuminen estää tosin tekemistä. Virven kommentoi myös että ei ole nähnyt vielä kertaakaan Rudia tuossa tilassa että olisi haukkunut noin paljon. Liikkeet ovat muuten hyvällä mallilla pientä hiomista tarvitaan vielä ja rauhallisuutta sekä määrätietoisuutta treenaamiseen.