Majalla illalla Niinan kanssa suunnittelemassa syksyn tokokurssia. Otin Rudyn mukaan, ajatuksena tehdä kentällä jotain pientä. Mielettömän upea kuu loisti taivaalla ja muutenkin ihana syysilta.
Ei tarvinnut tosin enää tehdä mitään kun vettä tuli kaatamalla klo 20 jälkeen, parempi vaan suunnistaa kotia kohti.
Kotona tehtiin vähän seuraamista, liikkeestä istuminen, kaukokäskyt, nouto ja luoksetulo. Nyt oli kyllä virtaa taas riittämiin koirassa! Ei meinannut turkissaan pysyä kun odotti tekemistä. Mielettömän hyvässä vireessä ja kontaktissa.
Noudossa meinasi jäädä jyystämään kapulaa, tehtiin isommalla PK kapulalla, siinä ja siinä rajoilla että menee ihan överiksi touhu! Luoksetulossa nyt vauhtia riittävästi mutta ihan vinossa ja yritti suoraan sivulle. Tehtiin vielä ihan lyhyellä matkalla lihapullien kanssa, meni huomattavasti paremmin, kun sai rauhoitettua tilanteen. Mutta huomaa että jos liikaa alkaa tätäkin säätämään niin ei lähde luoksetuloon lainkaan ???? Täytyy varmaan jutella Virven kanssa tästä. Olen saanut pilattua tämän liikkeen tekemällä liian usein luokstulon pysäytyksiä koska koira on oppinut ennakoimaan. Kaukokäskyt meni aivan nappiin tällä kertaa.
Tosi kiva oli tehdä pitkästä aikaa kun oli niin hyvässä vireessä
Huomenna päästään pitkästä aikaa lenkille flunssaputken jälkeen Virven ja Tomeran kanssa. Kivaa!