Tänään oli vuorossa esineruutua lenkin yhteydessä. Oli tosi sateinen ja hämärä iltapäivä joten ei ollut kovin hyvä näkyväisyys kulmamerkkeihin. Talloin alueen joka oli noin 30 m leveä ja reilu 50 m syvä. Vein kolme esinettä takalinjalle molempien merkkien (merkit kuusessa) alle sekä keskelle. Laitoin koiran keskeltä ruutuun kun haisteli ensin keskikohtaa. Toi todella hienosti keskellä olevan esineen ensimmäisenä. Hienoa!
Laitoin koiran menemään toiselle esineelle vasempaan takakulmaan, pyöri ja pyöri, mutta toi sittenkin oikeanpuoleisen merkin alla olevan esineen. Laitoin uudestaan vasemmalle, taas pyörintää ja hyörintää ja risteili kyllä alueella mutta sitten palasi takaisin mun luokse. Uusi lähteys ja taas sama juttu. Sitten menin katsomaan, niin ei ollut esinettä siinä merkin alla ja se löytyi sitten ruudusta n. 10 m. oikealla syvemmälle eli oli käynyt ottamassa sen mutta oli luultavasti jättänyt esineen kun napannut sen keskellä olevan esineen ihan ensin. No, tämmöinen treeni tällä kertaa ja sitä voikin sitten miettiä taas että mitäs tällä treenillä haettiinkaan .....

Tottista lenkin jälkeen, lyhyt pätkä seuraamista sekä jääviä liikkeitä, ensin seisominen, sitten istuminen ja lopuksi maahanmeno, erittäin hyvä!
Välillä tulee uskonpuute kaikkeen tekemiseen ja motivaatio hiipuu hiipumistaan itsellä vaan ei niinkään koiralla. Ei haukkunut lainkaan tällä kertaa.