Hakuilemassa uudessa maastossa. Puoli kahdeksan aikaan alkaa tosiaan jo hämärtyä reippaasti ja pimeä tulee nopeasti. Tein Rudille vain pari pistoa.
Molemmat etukulmat, oikea kulma, maasto oli avonaista mäntymetsää, toinen puoli tiheää kasvustoa. Etukulmamerkki oli todella haastavassa paikassa.
Oikea puoli:
Nyt tehtiin niin että saatettiin maalimies yhdessä koiran kanssa piilolle, mm jäi piiloon ja tultiin takaisin koiran kanssa keskilinjalle. Kamala veto takaisin keskilinjalle kun olisi pitänyt haikailla maalimiehen suuntaan! Lähetin koiran, taas lähti innokkaana mutta yhtä innokkaana palasi myös takaisin.Uusi lähetys, sama juttu. Kolmannella lähetyksellä pinkaisi maalimiehelle asti. Oli syönyt makkarat maalimieheltä mutta ei ollut ottanut lelua, mikä hyvä!
Vasen puoli:
Sama juttu, vietiin maalimies piilolle ja tultiin itse takaisin, yhtä kamala veto takaisin eikä katsonut edes minne maalimies jäi. Lähetys k-linjalta, lähti ja palasi takaisin. Toisella lähetyskerralla jolkotteli perille asti koska melko nopeasti tuli sieltä lelun kanssa takaisin.

Ei ehkä tajunnut mistä tässä on kyse. En tiedä oliko tällä mitään vaikutusta mm:lle menon kanssa ? Kuumeniko (ei siltä kyllä vaikuttanut) tässä ?

Otin autosta ja syöttelin makkaraa että rauhoittuisi hieman, sitten sai lelun. Keskilinjalle meneminen ja liivien päälle laittamien sujui hyvin, kesti paremmin kun laitoin liivit vasta kun lähestyttiin lähetyspaikkoja (etukulmat).
Paras vaihtoehto olisi tietysti että saisi pelkästään makkaralla tai lihapullilla tuotua koiran keskilinjalle jotta olisi valmiiksi rauhallinen. Täytyy pitää taas tämä mielessä. Samoin laittaa etukulmiin maalimiehille ruokapalkat, tosin tilanteesta riippuen toisinaan syö ahneesti ja toisinaan ei.