Tein esineruudun ennen meidän vakio lenkkipaikkaa ja esineruutu paikka oli sama kuin on otettu ampumaradan vieressä oleva metsikkö.
Kulmat merkattiin ja tallottiin tosi hyvin. Esineet (kolme) vietiin takareunalle. Otin koiran autosta ja nyt oli todi hyvässä vireessä eikä kertaakaan haukkunut! Laitoin ensin vasemmalle takakulmamerkille, teki ruudun takaosassa töitä hyvin. Esine löytyi ja luovutus tässä oli tosi hyvä. Toiselle esineelle lähti myös hyvin ja toi sen hyvin. Tästä heti karvapallo-palkka ja kolmatta ei enää otettu. Hienoti Rudi. Tunnin mäkinen lenkki väliin ja sitten kotipihatottikset.

Suunnitelma:

1. Seuraaminen, peruuttamista, käännöksiä >> hyvä kontakti ja ei juurikaan nyt edistänyt >> frisbee toimi tässä hyvin palkkana
2. Idioottirinki (laitoin merkit jo ennenkuin aloitettiin) >> jäävät liikkeet sujuivat tässä melko ok, liikkeestä istumisen unohti muutaman kerran ja sitä tehtiin erillisenä liikkeenä muutman kerran vahvistaen naksulla. Ringin käännökset eivät oikein menneet kunnolla, pitää treenaata tätäkin koska jostain syystä koira sai jopa kaadettua merkit kun käännöksissä törmäsi niihin.
3. Ruutuun lähettämistä >> havannoi hyvin itse merkit mutta ruudussa seisominen on kyllä sitten jo haaste sinänsä ......
4. Noutaminen >> hyvin kahdella kapulalla, sitten on vaan mietittävä miten saadaan homma toimimaan myös yhdellä ?????????