Olimme tällä kertaa kahdestaan Paulan ja Jamin kanssa Virven koulutuksessa. Sillä aikaa kun Paula oli Jamin kanssa Virven opissa niin olimme Rudin kanssa hallin toisessa päässä "lämmittelemässä". Houkutuksena olivat sivussa olevat agilityesteet ja pakkohan niitä oli vähän treenailla.
Kepit meni loistavasti, samoin rengas ja A-este, vaikka meillä on ollut tosi pitkä tauko agilitystä ja ollaan jouduttu lopettamaan kevätkausi kokonaan selän vuoksi.

Virven opissa keskityttiin tänään tunnarikapuloihin. Tämä on myös sellainen liike joka kiihdyttää koiraa melkolailla.
Rudin kiihtymisen kannalta ei kyllä kannattaisi ottaa mitään muuta kuin rauhallisia liikkeitä koska nyt kävi taas ylikierroksilla.

Virve laittoi kasan kapuloita keskelle hallin lattiaa ja me tehtiin seuraamisliikettä kiertäen kapuloita eri kohdasta. Ensin kyllä yritti vääntää itseään taaksepäin mutta ei käskyllä uskoi heti ja seuraaminen meni suht hyvin!
Sitten otettiin tunnarikapulan luovuttamista ihan erikseen koska yllätys yllätys, jyystää myös näitäkin!!!

Tehtiin seuraavanlainen harjoitus:
laitoin rubenin istumaan ja kapulan sen eteen lähelle maahan, lihapulla käteen ja nosto käsky >> lihapullan nenään kiinni ja kapula irtosi ja heti palkka ja kehuminen. Näitä pitää nyt treenata jotta saadaan kapulan luovutus paremmaksi ja jyystäminen pois, heh!

Lisänä otettiin vielä paikallamakuu, Virve jäi seuraamaan tilannetta ja menin hallin WC-oven taakse piiloon. Hieman se oli levoton, mutta ei haukkunut sentään. Otettiin sessio uudelleen.

Tosi kivat ja antoisat treenit, lisäksi opittiin paljon uusia juttuja! Hymy