Agilityporukan treenaillessa toisella kentällä, tehtiin Niinan kanssa tottista parkkiksella. Ainakin oli häiriötä kerrakseen meillä. Tarkoitus oli tehdä seuraamista, paikallamakuu (Tara häiriökoirana), noutamista.

Koira kävi niin kierroksilla että heti kun otin sen autosta ulos, katseli siihen malliin että arvasin ettei tästä tule mitään! Annoin kuitenkin käskyn ja pallopalkkaa. Ohi kulki tietty samaan aikaan toinen saman rodun edustaja, oli narttukoira vielä. Rudi alkoi vinkumaan, annoin sivulle käskyn siitä se haukku sitten irtosi! Ei mahda mitään. Laitoin sivummalla istumaan hetkeksi ja siinä se haukkua paukutti. Olisin tietysti voinut laittaa sen autoon takaisin ja lopettaa siihen kokonaan, mutta en ihan oikeasti osaa sanoa, onko siitäkään mitään hyötyä. No edes takaisin seurauttamalla sain sen rauhallisemmaksi. Seuraamisessa sähelsi omia kuvioitaan ja tein minäkin virheitä kun alkoi itsellä myös taas pinna kiristyä melkoisesti.
Onneksi haukkuminen jäi tuohon alkuun ja saatiin tehtyä ilmoittautuminen ja noutaminen myös. Sitten, paikallamakuu. Ei mennyt ihan suunnitellun mukaisesti. Jäi alkuun hyvin siihen, mutta kun Niina teki Milan kanssa treeniä samaan aikaan, Rudy alkoikin haukkumaan. Lopetti kyllä sen mutta nyt nousi
istumaan. Menin laittamaan sen uudelleen ja uusi yritys (1 min.) ja palkkaaminen. Nyt oli hyvä! Lopetin tähän. Huh, meillä taitaa olla maja- sekä svetisin kenttätrauma pahimmillaan!