Tänään oltiin vaihteeksi ihan uudella kentällä treenaamassa Pk-tottista Tiinan ja Katriinan kanssa.
Käytiin ensin Katriinan kanssa läpi treenikuvio. Keskitytään seuramiseen, koska tahtoo edistää, painaa sekä noutoharjoitukseen ja  tietysti haukkumattomuuteen, eli nopeat treenit taas ja ylimääräiset kommentit sitten treenien jälkeen.

Otin Rudin autosta ja se rupesi heti haistelemaan maata lelusta huolimatta. Kevättä rinnassa ilmeisesti. Nyt oli autolta kentältä vähän matkaa ja ideana oli että koira saadaan suorituspaikalle niin ettei kuumene liikaa ja ala haukkumaan. Leikin sen kanssa pallolla ja sai purettua itseään siihen niin ei haukkunut lainkaan.
Seuraamisessa otetiin etupäässä vaan vasemmalle käännöksiä ja parin askeleen seuraamisia. Tiina avusti naksuttimen kanssa. Kiitokset taas Tiinalle!
Sitten otettiin noutoharjoitus ja se meni hyvin ilman jyystämistä heti ensimmäisellä kerralla. Lopuksi otettiin eteenmeno niin että Rudi sai nähdä kun Tiina vei pallon. Käskin Rudin sivulle ja otettii muutama "seuraamisaskel" (eihän se malta seurata kunnolla)  ja eteen käsky. Ihan ok, meni suhteellisen suoraan. Lopuksi pallon kanssa leikkiä ja luoksetulo läpijuoksuna, sitten autoon. Ei ollut tänään lainkaan niin kovassa vireessä kuin yleensä on eikä haukkunut lainkaan, Jee!
Hymy
Treenien päälle mentiin vielä Tiinan ja Darin kanssa lenkille.