Nyt tuumasta toimeen ja menoksi. Mahtava jäjestys sää, pientä tuulta ja asteita alle +10. Päätin etten laita nyt makkaraa koska koira ei syö niitä kuitenkaan. Jäljen alkuun muutama juuston pala ja merkit nyt keppien kohdalla jotta itse tiedän missä ne ovat. Muuten laitan merkit alkuun ja jäljen loppuun. Keppejä mukana 4 joten otin metsästä 3 lisää. Jälki oli n. 150 metriä pitkä, kivikkoinen maasto. Yksi jyrkkä ylämäki ensimmäisessä  kulmassa ja viimeisessä hieman alamäkeä. Jäljen loppuun laitoin kiven taaksen sammaleen alle ruokapurkin.
Jälki ehti vanhentua n. reilu puolisen tuntia kun Tiina teki sillä aikaa treenit Duun ja Darin kanssa.

Koira ulos autosta ja millään ei pissalle kun tiesi että nyt tehdään jotain kivaa. Laitoin liivit päälle ja liinan käteen niin ei malttanut enää vaan alkoi haukkumaan hirveästi! No ei tässä mikään auta jos laittaisin takaisin autooon niin sitten on jo kahta kauheampi tilanne. Laitoin koiran maahan ennen lähetystä ja lakkasi haukkumasta mutta ilmi selvästi kierrokset olivat taas päällä. Lähetin janalle merkkien välistä ja lähti hyvin vauhdilla etenemään.
Löysi heti ensimmäsen kepin hvyin. Vauhti oli melkoinen ja välistä haisteli ilmaa (merkit keppien kohdalla). Löysi kuitenkin jokaisen kepin, viimeisellä ylitti mutta palasi ja nosti kepin maasta. Jäljen loppu oli hieman hankalaa koska ei haistanut muuta kuin loppumerkin ja pyöri siinä vähän aikaa ennekuin hiffasi ruokapurkin.  Koiruus kävi kuitenkin niin kierroksilla ettei pystynyt kuitenkaan syömään.  Annoin loput juustot taskusta jotka jäi yli keppien palkkaamisesta.  Muuten todella hienosti ensimmäiseksi jäljeksi talven jälkeen, vaikka kävikin kierroksilla. Pidempi jälki olisi rauhoittanut sen verran että olisi varmaan syönytkin. Tietääpä taas seuraavalla kerralla 
Tiinalle kiitokset merkkien keräämisestä ja lenkkiseurasta