Viime viikon treenailut jäi melkoisen vähiin. Liekö motivaation puute iskenyt vai mikä, kun en saanut aikaiseksi oikein mitään. 
Perjantai-iltana oltiin sitten hakuilemassa. Paikka oli sama kuin edellisen kerran ja tallottiin 100 m x 100 m alue. Tarkoituksen oli tehdä kisamainen suoritus niin että mm kuitenkin saa palkata koiraa. Rudille tehtiin rata taas niin että en tiennyt minne mm:t oli laitettu piiloon. A toimi tuomari ja M oli ratamestarina ja otti aikaa.
Radan alkuun tullessa Rudi kävi taas kierroksilla ja haukkua räksytti. Sivulle ei meinannut millään istua vaan tähysteli metsään.
->Laitoin ensin menemään vasempaan etukulmaan, ihan ok  pisto, kävi perällä tarkistamassa piilon ja tuli takaisin.
->Sitten oikealle puolelle, etukulmaan, lähti ensin suoraan mutta kaarsi vasemmalle ja hetken jo luulin että ottaa hajun jostain kauempanaolevasta mm:stä mutta kaarsi kuitenkin takaisin kohti etukulmaa ja sai sieltä hajun, näyttö meni hyvin ja laitoin koiran sivulle ja sai palkan mm:ltä. Keski-linjalle tulossa taas petraamista.
->Vasemmalle puolelle, teki ensin marjamatkan mutta sitten lähti etenemään ylös rinnettä,sai hajun, mm oli ylhäällä rinteessä kiven päällä, tämä hyvä! Karjaisin koiralle keskilinjalle tullessa ja ilmeisesti taas paineistui siitä seuraavalle pistolle
-> Oikealle teki kaksi marjamatkaa, kolmannella kerralle eteni ehkä vajaa 50 m., no otin pois ja laitoin toiselle puolelle (ei siis oikeasti olisi käynyt tarkistamassa koko aluetta)
->Vasemmalle puolelle, ihan kamalaa ryteikköä, ensimmäinen lähetys oli taas marjamatka, samoin toinen mutta oli ehkä hieman pidempi
Tässä vaiheessa loppui aika. Kolmas mm oli oikeassa takakulmassa eli ihan radan lopussa. Otettiin se vielä lopuksi ja siitä tuli hyvä pisto! Onneksi sai viimeisen piston tehtyä onnistuneesti niin jäi siitä ainakin onnistumisen mielikuva!
Marjamatkojen takia meillä ei aika olisi riittänyt, itse menin lähetys kohdissa sekaisin ja hinkkasin yhtä kohtaa enemmän kuin muita.
Tosin Mira ja Anniina sanoi että heidän mielestään rata oli melkein 150 m. pitkä.
Pitää miettiä kunnolla lähetyskohdat , en kyllä tiedä mitä ihmettä noille marjamatkoille tekisi
Mentiin vielä tekemään pieni ajatus-lenkki Rudin kanssa, oli muuten upea kuutamo!