Tottiksia Anniinan kanssa majalla kuunloisteessa. Tottikset meni tänään ihan pieleen elikäs voi sanoa että oltiin ihan kuutamolla, pihalla
Seuraamisessa oli erittäin kiihtyneessä mielentilassa vaikka palkkasin välistä nameilla. Edisti ja kontakti hiipui paikka paikoin. Paikallamaakuussa kun jätin koiran, nousikin istumaan. Teki tämän kaksi kertaa. Voihan jepulis! Sitten rupesi haukkumaan. Vein autoon.
Uusi yritys, haukkui heti kun otin autosta, taas autoon uudestaan. Nyt pidempi tauko. Olin sillä aikaa A:lle liikkeenohjaajana. 
Päätin sitten ottaa vielä paikallamakuun niin että pääsen palkkaamaan sen onnistuneesta suorituksesta. Nyt meni hyvin ja matka sekä aika oli lyhyt. Hyvä! Seuraamista vähän, oli parempaa mutta edisti ja luuli taas että lähetän eteeen menoon
Lopuksi vielä liikkeestä istuminen ja maahan meno, sekä luoksetulo läpijuoksuna. Puitiin vielä lopuksi treenejä ja onneksi Anniina jaksoi muistuttaa siitä että ei saa Rudin kanssa menettää hermoa, koska koira heti reagoi mielentilaani. Heti välittömäasti vaan autoon kun aloittaa haukkumisen koska millään kiellolla ei saa sitä hiljaiseksi. Kiitos Anniina!