Tänä kesänä on nähty kyitä jo usemamman kerran. Tänään raviskalla lenkkeilessä kyy paistatteli päiväänsä pää pystyssä ihan keskellä tietä eikä sillä ollut aikomustakaan puikkelehtia pakoon tai ylipäätään minnekään. Koira juoksi iloisesti sen yli mitään huomaamatta, meikäläinen sen sijaan pomppi paikallaan taas jonkun aikaa happea haukkoen. Siihen se kyy jäi ihmeissään kieli ilmaa haroen ...
On se vaan kumma että ei sitä näe vasta kun osuu kohdalle kyllä se keppejä muistuttaa kauempaa katsottuna.

Illalla lenkin jälkeen majalle pk-tottiksiin. Rudy oli aika levoton jo autossa, piipitti koko matkan ja vielä majan parkkiksella piippaili kun jätin autosta takaluukun auki. Kuten arvatenkin niin oli melkoisen levoton tänään. Autoon joutui kahteen eri otteeseen kun rupesi haukkumaan. Ei kertakaikkiaan kestä sellaisia tilanteita joissa tulee pienikin viive tai ohjaalla katkos. Pitää koko ajan tietää mitä tekee. Mukana oli lelut ja makkarat mutta täytyy sanoa että ei ne makkarat vaan ole tarpeeksi motivoiva palkkaa, hotkii kyllä ne mutta leluun reagoi ihan eri tavalla. Varsinkaan haukkumiseen liittyen eivät namit rauhoita tilannetta tai että laskisi viretasoa. Seuraamisessa edisti hurjasti ja kontakti hiipui jonnekin välillä, sitten tuli sijaistoimintojen aika kuten pään ravistukset ja itsensä rapsutus. Jokunen pätkä tuli onnistunutta seuraamista. Paikallamakuu kera ampumisen meni tosi hienosti (siis ei reagoinut ja makasi kiltisti).
Tasamaanouto oli todella hyvä, samoin noudot esteillä, A-esteellä pitää vielä varmistaa ettei kierrä. Muuten noudot oli loistavat luovutuksineen eikä pureksinut yhtään palkkakapulaa tänään.

Kommentteja:
Pitää ottaa seuraavalla kerralla ensin noudot sekä hyppyesteet ja katsoa miten reagoi ilman palkkaa (aloittaen tasamaanoudosta) ja sen jälkeen paikallamakuu. Suunnitelma tehdään paperille ja annetaan apuohjaajalle ettei tule yhtään "tyhjää" kohtaa.

Paikallamakuu

1248420554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e