Tällä kertaa oli ihan haasteellinen maasto; vasemalla suopohjaa ja muuta sekametsää, oikealla vaihtelevasti mäkeä, kumpua heinikkoa ym.
Rudylle "norjalainen sekametsä" eli maalimiehet näytettiin koiralle ja otin 4 pistoa niin että kaikki maalimiehet olivat valmiina piilossa. 1:lle jouduin lähetyksen  tekemään pariin kertaan koska ei edennyt riittävän syvälle vastakkaiseen mäkeen, ei ilmeisesti saanut hajua tarpeeksi pitkältä, tuuliapuja ei juuri ollut, 2 ok, normaalit näytöt, nyt muutettiin niin että 1-2 maalimiehet yrittivät tuoda koiran keskilinjalle, se ei ihan onnistunut koska Rudi on niin ohjaajasidonnainen! Kolmonen meni hyvin, 4:lle lähetin taas vähän vinoon, huusin koiran takaisin, sama uudelleen, lähetin vinoon, kolmas onnistui hyvin. 3-4:lle en mennyt mukana näytölle vaan maalimiehet toivat koiran, ei sekään oikein onnistunut, Rudy oli hieman hämillään moisesta hommelista.
Pistot olivat kuitenkin hyviä ja suht suoria epätasaisessa maastossa. Lähetyksissä pitää olla tarkempi, käännyn liikaa koiran päälle ja se väistää, lähtee sitten helposti vinoon. Hallintaa pitää myös treenata, koska sitä ei ole, varsinkaan kun tullaan keskilinjalle ;O