Viime kerran mietinnän tuloksena
kokeillaan nyt Rupsukalla pelkkää namipalkkaa ja jätetään kokonaan lelut pois. Yritetään saada virettä tällä keinoin laskemaan. Voihan tässä tulla takapakkia mutta nyt tuntuu jo siltä että alkaa olla ihan sama, koska kaikenlaiset keinot, yritykset ja neuvot asiantuntevilta osaavilta, on jo käytetty. Ei voida enää oikeastaan tehdä mitään muuta. Jos haussa on Sarin neuvot avittaneet, niin on loogista kokeilla myös tätä rauhoittamiskeinoa myös tottis puolella.
Nyt olin varustautunut namipurkeilla joissa oli cesaria täytteenä.

Harjoitus eteni seuraavasti:
autosta ulos -> istu käsky ja ruokapurkki palkkaa (naksutin apuna)
sivulle käsky -> ruokapurkki
sitten kytkettynä kentällä meno (pari metriä) tässä jo alkoi vinkumaan, heti uudelleen istu käsky ja ruokapurkki
seuraamista muutamia askeleita -> ruokapurkki , seuraamista tehtiin lopuilla ruokapurkeilla
tasamaa noutaminen - hyvä
estehyppy ja noutaminen -> hyvä, tosin en ottanut ihan kunnolla luovutusta vaan palkkasin jo ennakkoon (pitää olla tässä tarkempi koiralle)!

Kommentit:
Koira hämillään koska odotti lelua mutta hämmästys ja kummastus, pystyi heti syömään! Seuraaminen on huomattavasti parempaa, ei pompi eikä edistä paljoa, tämä vaikuttaa heti!  Vinkui kyllä siihen malliin välistä että siitä seuraa yleensä haukkua.Noutamisessa palkkakapulan jyystäminen oli vähäisempää kuin viime kerralla eli kyllä kävi matalammassa vietissä.
Haukkunut ei tällä kertaa lain

Tosin vaikea on todeta yhden treenin perusteella yhtään mitään vielä. Lisäksi on muistettava että koiralla niinkuin "tyhmällä" ohjaajallakin on erilaisia päiviä.

Mutta ainakin nyt näillä eväillä jatketaan :)