Aamupäivällä otettiin eilisen tokoilun paikkaustreeniä seuraavasti omalla pihalla:

* tehtiin lennosta liikkeestä maahanmenoja - erillisinä liikkeinä - nami- ja lelupalkkaa vaihdellen
* seuraamista pieninä pätkinä, namilla "imuttamalla" (kamala sama, mutta toimiva), hienosti piti kontaktia, samoin käännökset hyvin, nyt pysyi myös juoksussa hyvin mukana, tämä toimii pienissä pätkissä otettuna muiden liikkeiden välissä, lisäksi toimii paremmin lelun kanssa. Pelkän namin kanssa sama kontaktin hiipuminen havaittavissa
* sivulle tuloja, tämä toimii lelulla hienosti

Iltapäivällä tehtiin kunnon lenkki ja illalla mentiin vielä tottistelemaan Virven ja Petronellan kanssa.

Virven ja Petronellan koirat toimivat samalla hyvänä häiriönä kun molempien koirat ovat narttuja. Vein ensin treenikamat kentälle ja hain sitten vasta koiran autolta. Autosta palkkaaminen ja sitten lelun kanssa kentälle.

*seuraaminen -suht hyvää nyt- eikä huomioinut juurikaan V:n ja P:n koiria. Lelupalkka on kyllä parempi kuin namit! Edistää kuitenkin jonkun verran.
Hieman oli ylikierroksilla koko ajan (piipitti)
*paikallaolo - ohjaaja piilossa 2 min. - häiriökoirana paikallamakuussa oli Tomera - Rudy pysyi paikalla mutta hieman piippaili - palkaksi paikallamakuusta sai Cesar -purkin -jota ei pystynyt syömään ollenkaan .....
*liikkeestä maahanmeno onnistui nyt hyvin
*noutaminen - hienosti- hyvä luovutus- tästä palkaksi palkkakapula
ja sitten autoon kapulan kanssa

Olipa pikaiset treenit ja hyvin meni (siis meidän tasolla mitattuna), ei haukkunut kertaakaan, hieman piippasi aika ajoin.

Käytiin vielä yli tunnin lenkillä V:n ja porojen kanssa!