Onpas mukavaa treenailla kun siihen on mahtavat säät, tällä kertaa ei satanut vettä vaan aurinko paistoi ja oli lämmintä.

Treenattin vaihteeksi taas ihan eri paikassa, mäkisessä maastossa ja sen kyllä huomasi, onpas sitä huono kunto vaikka kuinka yrittää lenkkeillä ahkerasti. Mukana oli Annina, Mira ja Suski. Saatiin oikein loistavat treenit aikaan näinkin pienellä porukalla. Metsä kuhisi marjastajia ja koiran ulkoiluttajia. Meinasi Niilo -koira törmätä koiranulkoiluttajiin juuri vähän ennen mm:n piiloa, mutta fiksuna koirana valitsi tietenkin mm:n :)

Rudi rumppaselle tehtiin seuraavanlainen treeni:

Keskilinjalle ilmoittautuminen meni nyt paremmin kuin ennen, paitsi ettei millään malttaisi odottaa mm:lle lähtöä. Haukkui muutaman kerran ennen lähetystä.

1 mm oli piilossa umpparissa oikeassa etukulmassa, tästä koko ilmaisu - lähetys hyvin, hieman pyöri mm:llä mutta tuli rullan kanssa - näytölle meno hyvä, laitoin koiran tässä kohtaa sivulle ennen takaisin menoa ja rupesi haukkumaan kunnolla, lopetti vähän ennen k-linjalle tuloa, aikas vaikeaa on koiran pysytellä vierellä ...
2 mm piilossa maakuopassa, suorapalkka - meni vasta toisella lähetyksellä perille asti
3 mm piilossa maastoverkon takana, suorapalkka - lähetin pariin kertaan ja sitten sai vasta hajun ja lähti etenemään
4 mm piilossa risupiilossa, koko ilmaisu - eka lähetys, ihan vinoon, huusin pois, toinen lähetys oli marjamatka, kolmannella lähti mutta kiersi kauempaa ja teki laatikon, kun sai hajun vasta kauempana, ei siis tullut suoraa pistoa vaikka laitoin merkin kohdalta menemään - näyttö hyvä, keskilinjalle takaisin kuljetukseen pitää keksiä joku kikka 5 jotta pysyy mukana
5 mm piilossa isojen kuusien takana sadeviitan alla, koko ilmaisu - ensimmäinen lähetys -marjamatka, toinen lähetys -ihan vinoon, lähti kolmannella vasta, ilmeisesti sai hajun jossakin kohtaa kauenpana
6 mm piilossa maassa kevytpeitteen alla, suorapalkka - eka lähetys -marjamatka, toinen lähetys meni paremmin ja eteni suoraan mäntytaimikon ohi, sai hajun vasta sitten.

Hyvin jaksoi kaikki pistot eikä näyttänyt hyytymisen merkkejä, marjamatkat ihmetyttää edelleenkin - kuitenkin sitten lähtee mm:lle ja motivaatio riittää (vai riittääkö ?), leikki leluillaan ihan riittävästi (siis rudimaisesti), pitäisi saada pelittämään mm:ltä tulo takaisin k-linjalle. Kunpa keksisi jonkun vippaskonstin, kun ei namit ja lelutkaan tässä auta. Tätä pitää kysyä viisaammilta.  Ensimmäiseltä mm:ltä takaisin tullessa haukkuminen johtui varmaankin kierroksilla käymisestä ja toivottavasti ei tee sitä enää jatkossa.

Muuten meni treenit kaikilta tosi hienosti  Hymy