Lauantain treenit

Hakuharjoitukset pidettiin vaikka mittari näyttikin aamulla pakkasta  -10 astetta, aamupäivän mittaan tosin mittari laski nopeasti niin että iltapäivällä oli enää parisen astetta ja oikein mukava ulkoiluilma.
 Näiden lämpöisten ilmojen takia sitä ei enää muistakaan miltä tuo -10 astetta tuntuu.

Kompan Ulla saatiin iloksemme mukaan tämän päivän treeneihin, tosi kiva ja kiitos Ullalle hyvistä neuvoista ja kommenteista !

Sarilta sain neuvoja että Rudin kanssa kannattaa jatkaa tuota rahoittavaa treenaamismuotoa niin kauan että se todellakin näkyy treeneissä. Jossakin vaiheessa voidaan ottaa myös tyhjiä pistoja mukaan. Eli nameilla ja suorapalkoilla  toistaiseksi jatketaan.
Rudille tehtiin viisi pistoa, piilolta toiselle etenevät  maalimiehet, suorapalkkaaminen ja viidenneltä pistolta lisänä nyt kiva lelu.

Otin koiran autosta ja taasen oltiin tulta ja tappuraa ja koko metsän tienoo sai kuulla kuka autosta ulos  tuli sellaiselle metelillä! Varmaankin tuli karkoitettua kaikki lähimetsän tienoon isommatkin elikot.

Palkkasin keskilinjalle menosta lelulla että sai vähän purkaa itseään, kun kerta ei syö mitään tässä kohtaa vaikka mukana olisi kaikenlaisia  herkkuja! No tämä meni hyvin ja tehtiin ilmoittautuminen (Ulla tuomari). Lähetin koiran ensin vasemmalle, hurja lähtö, pinkoi minkä jaloistaan pääsi! Hyvä pisto! Toiseen etukulmaan myös hyvin! Kolmas hyvä ja malttoi hyvin liikkua myös k-linjalla mukana. Nelonen hyvin! Viidennellä tuli sitten marjamatka ja toisella lähetyksellä lähti kuin tykin suusta mm:lle. Palkka oli mieluinen ja oli nyt syönyt melkein kaikki namit! Jee, hienoa! Ulla oli myös sitä mieltä että marjamatkan teko liittyi siihen että päässä surraa liikaa. Voi Rudipoika!
Hyvät treenit, itse pitää kiinnittää vielä huomioita lähettämiseen, etten  "roiskasisi" koiraa lähdössä (ensimmäsellä kun kävi näin).

Kiitokset Ullalle ja maalimiehille
**********************************************************************************

Sunnuntaina oltiin lenkkeilemässä Virven ja porotyttöjen kanssa. Rudi innokkaana haisteli taasen Huimaa joka kertakaikkiaan on  vaan niin ihana.
Lenkin lopuksi Rudi innostui leikkimään myös Tomeran kanssa. Meno olikin välistä melkoisen villiä. Tomera varasti kepin mutta kilttinä koirana ei Rudi mennyt sitä pois hakemaan. Kiitokset Virvelle lenkkiseurasta.