Tottistelut tehtiin ennen ilmaisutreenejä. Rudilla otin seuraamista ja palkkana tennaripallo. Pääsi taas yhden kerran haukkumaan joten autoon jäähylle! Sillä välin kentälle Tiina ja Dari.  Rudilla uusi yritys:
Seurasi nyt "paremmin" pidempääkin pätkää,  tosin kyllähän se edistää jonkun verran ...
Seuraamisen yhteydessä liikkeestä  maahanmeno ja luoksetulo läpijuoksuna
Apuohjaaja vei noutokapulat telineeseen silläaikaa ettei koira niitä huomannut.
Tasaamaa nouto, hyvä! (siis meidän taidoilla)
Hyppynouto, hyvä, ensimmäisellä kerralla teki hyvin- avitin vielä takaisin hyvpyssä
A-este ensimmäisellä kerralla Rudi hukkasi kapulan ruohikkoon eikä löytänyt sitä, otettiin uusiksi, avitin takaisin tulessa, hyvä luovutus!
Lopuksi tehtiin vielä ilmoittautuminen niin että syöttelin nameja Rudille ja T naksautteli samalla. Hienosti Rudi! Nyt ei  haukkunut kertaakaan!

Ilmaisuja otettiin kentällä niin että maalimiehet laitettiin piiloon suojelupiiloihin. Eipä ole otettu tämmöistäkään treeniä aikaisemmin koiralle joten oli hieman hölmistynyt kun lähetin menemään sen piilolle ensimmäisellä kertaa.
Eka lähetys, lähti kohti kentän laitaa ja juoksi päättömästi ohi piilon mutta sitten kurvasi takaisin nopeasti piilolle. Tässä kohtaa sattui pieni kämmi, mm:lle, en muistanut sanoa että ottaa kiintorullan suuhun, onneksi hänellä oli mukana palkkana toimiva vanha irtorulla ja Rudi toi sen hienosti, oli kuitenkin vähän hölmistyneenä sen rullan kanssa. Näyttö meni hyvin.
Sitten toiselle puolelle menikin jo paremmin. Tämä oikein hienosti!  Kiitokset vaan koutsille ja maalimiehile. Loistavat treenit kaiken kaikkiaan viikonlopun osalta!

Sunnuntaina oltiin päivä patikassa Luutasuolla ja Poronpolulla upeissa maisemissa. Alkumatka olikin aurinkoinen ja lämmin mutta sitten puolivälin jälkeen tuli sade ja ukonilma. Saatiin muuten ihan sivumennen poimittua muovikassillinen kanttarelleja! Aika hyvät sieniapajat täällä. Toivottavasti saadaan niistä nauttia kanttarellikeittoa, näin ainakin Ari lupasi :)