Tänään 6 hakukerta tälle keväälle ja päätin ottaa Rudylle 6 pistoa (maalimiestä). Maasto oli oikealla puolella alavaa ja vasemalla puolella mäki, keskilinjana toimi kiemurteleva polku. Tallaamisen ja merkkaamisen jälkeen otettiin Rudi ensimmäisenä, mitä ei olla tehty pitkään aikaan, mikä sekin ohjaajan omaa tyhmyyttä! Oikealla puolella oli ensimmäisellä pistolla hämypiilona lehtikomposti ja teltta taasen vasemmalla puolella 4:llä pistolla. Maalimiehet valmiina, suorapalkat ja lelut. Otin autosta ulos, istu käsky ja palkkasin tennispallolla. Kun sain koiralle liivit päälle, rupesi haukkumaan, eikä pysynyt oikein kuosissa ilmoittautumisessakaan. No, tuumasta toimeen. Ensimmäinen lähetys ok, mutta kas kummaa, jäi haistelemaan lehtikompostia ja yritti ottaa rullaa kaulasta (rullaa ei ollut kaulassa), tuli takaisin ja uusi lähetys, sama juttu! Taas laitoin uudelleen mutta nyt lähetin piilon vierestä, lähti kohti maalimiestä. Vasemmalle puolelle kohti mäkeä lähti kuin unelma. Oikealle puolelle kolmannelle mm:lle, sama juttu kuin ensimmäisellä, kääntyi takaisin, lähti kolmannella (huom, taas kolmannella lähetyksellä, liekä jo opittua ...) etenemään mm:lle. Neljäs mm oli mäen päällä, lähti sinne loistavasti, kävi ensin tarkistamassa piilon ja paineli mäkeen, loistava. Sitten sama jumitus-juttu oikealle puolelle, mm oli montussa verkon alla, ei vaan mennyt sinne, tuuli pyöri siinä mäen alapuolella, lähtikö taas kolmanne kerralla mm:lle .....
No kuudes mm meni taas loistavasti vasemmalle puolelle, ihan kuin ei mitään jumeja olisikaan ollut.

Johtuiko tuo jumitus nyt siitä että ekalla oli hämypiilo ja kun yritti ottaa siitä rullaa, kun ei mennyt oikein menikö toimintakyky ???
Olisiko ollut liian kierroksilla että teki tuon ensimmäisen jälkeen toisen puolen kokonaan jumituksena..... No onneksi Sari on tulossa sunnuntaina.
Tässä onkin mielenkiintoista että miten tuon tasapainon saa pidettyä yllä että ei menisi taas kierroksille.