No niin, eilen sitten Virve tuli paikanpäälle katsomaan missä mennään meidän tokoliikkeiden kanssa. On kyllä todella hienoa että on mahdollista saada Virve kouluttamaan aina silloin tällöin! Virve K tuli myös koulutukseen Huiman ja Tomeran kanssa ja Rudi haistoi heti Huiman ja oli aivan sekaisin, en ole nähnyt sitä koskaan niin sekaisin ettei meinannut edes kontaktia koiraan saada. Päästiin kuitenkin siitä liikkeelle ja agilityporukka oli hyvänä häiriönä kentän laidalla. Liikkeet tsekattiin seuraavasti:
1.Tokohyppy este meni hyvin mutta, hyppymatkaa lisättävä >> lelun tarpeeksi pitkälle, tämä oli hyvä huomio.
2.Kaukokäskyt, välimatkana n. 20 m. - käskyt -istu-maahan-istu-maahan meni tosi hyvin. Saatiin myös Virve S kehuja
3. Luoksetulon pysäytys - kokoinasena liikkeenä eli tule käskystä meni välittömästi maahan ...
Korjattiin liikettä niin että otettiin vain pelkästään iloinen luoksetulo muutaman kerran, no tämä auttoi
Uusi yritys luoksetulon pysäytyksessä ja taas ennakoi maahanmenolla. Sitten leikkien iloisesti seiso käsky ja heti palkka perään -tehtiin muutama tämmöinen liike ja vielä kerran luoksetulon pysäytys, nyt sujui.
Elikäs jatketaan tätä iloista leikkiä lelun kanssa niin että seiso käsky leikistä ja palkka heti. Lisäksi vain yksi luoksetulon käsky -tule -kom- käskyn sijasta ettei opi ennakoimaan niinkuin nyt tekee. Ja olinpa itse tyhmä taas kun ei tullut tämä aikaisemmin mieleen. Tosin jollakin muulla koiralla se voi toimia muttei putkiaivoilla. Huh että on vaikeeta tämä joskus kun luulee että homma jo toimiikin.
4. Seuraamisia lelun kanssa, Virve näytti mallia miten lelua kannattaa pitää sivulla. Ja ei muuta kuin treeniä siis ....

Lopuksi Rudy pääsi lenkille Huiman ja Tomeran kanssa illan hämärtyessä.