Perjantaina kokoonnuttiin hakuilemaan, mukana Lea, Mira ja Marko. Tehtiin taas eri maastoon rataa ja keskilinja merkattiin keskelle metsää. Oikealle hieman viistoon ylämäkeä, mäntymetsää ja  kuusia, muuten aika avoinaista, piilomerkki heti tien vieressä. Vasen puoli kuoppaista kuusikkoa, heinikkoa ja katajia.  Rudylle suunnitelma seuraavaa:

Kaikki suorapalkkoina, lihapullat ja lelut
1) Oikealla ylämäessa tien toisella puolella 50m. (tien ylitys)
2) Vasemmalla kuopassa 20 m.
3) Tyhjä
4) Tyhjä
5) Oikealle puoliperäänjuoksu
6) Vasemmalle valmis

Autolta kuljetus sujui melkein mutta k-linjan alussa alkoi haukkumaan! En tehnyt mitään vaan odotin vähän aikaa, lakkasi haukkumasta, mutta näki taas että hyrrä siellä päässä pyörii (ohjaajalla myös jo tässä vaiheessa). Ilmoittautuminen meni ok.

1) Viisi lähetystä ennenkuin sain lähtemään oikeaan kohtaan. Kaarsi aina voimakkaasti vasemmalle puolelle merkistä. Kävi aika pitkälläkin merkistä.
2) Eka lähetys ja ok
3) Ei lähtenyt tyhjälle lainkaan, yritin laittaa kolmeen kertaan ja eri kohdista, laitoin toiselle puolelle
4) Lähti ensimmäiselle mutta jäi taakse seisomaan, eteni 50 m. kyllä mutta ei tutkinut koko aluetta. Huusin pois ja palkkasin koska kuitenkin lähti sinne.
3) Uusi yritys ja nyt merkistä kauemmaksi (koska olisi pitänyt tajuta että se kävi jo ekalla pistolla alueen läpi, vaikkakin kyllähän koiran sinne pitäisi lähteä ja lähteekin jos oikeaa moottoria löytyy).
4) Puoliperäänjuoksu ok
5) Valmiina piilossa, laitoin merkin oikealta puolelta jotta saisi mahdollisimman hyvin hajun. Onneksi lähti ja eteni mm:lle asti.

Aika haasteelliset treenit taas! On kyllä tosi vaikea tämä laji! Koiralla pitäisi olla kyllä ihan toisenlainen ohjaaja joka ei provosoi koiraa. 
Käytiin vielä pieni iltalenkki hakujen päälle että sain oma pääkopan nollattua.