Tottistelemassa majalla lumisateessa, ei kovin innostava ilma mutta päätettiin kuitenkin lähteä treenailemaan.

1. kierros
Otin ensin koiran autosta ja istu käsky >> heti pallo palkaksi.
Sai purettua ensin itseään siihen.
Sen jälkeen otettiin lennosta seuraamista, käänöksiä ja pysähdyksiä jne. Seuraaminen meni hyvin kun ei oteta liian pitkiä jaksoja ilman palkkaa ettei ehdi kiihtymään. Seuraamisen välissä otettiin eteenmeno. Sitten laitoin Rudin autoon hetkeksi seuraavan suunnitelman ajaksi.

2. kierros
Sama kuvio taas tähän alkuun kun 1 kierroksella
-Jäävät liikkeet:
Lennosta seuraamista ja istu käsky >> tämä hyvä, sitten liikkeestä maahanmeno >> tämä myös hyvä

-Noutaminen
Sillä aikaa kun leikki vielä pallon kanssa heitin kapulan maahan, jätti lelun siihen ja syöksyi kapulaan kiinni ja jyystäminen alkoi välittömästi! Nyt kävin hakemassa kapulan pois ja uusi heitto maahan, taas saman hommeli. Hain kapulan pois. Laitoin kapulan nyt meidän väliin ja käsky, sama juttu, ei tuonut!
Otin vielä kerran niin että heitin kapulan maahan ja lähdin vauhdilla peruuttamaan ja nyt juoksi kapulan kanssa perään ja toi sen.
Tein samalla tavalla uudelleen ja tämä toimi. Rudi sai mennä kapulan kanssa autoon tyytyväisenä.

Sitten lähdettiin kotia kohti mutta jäätiinkin majatielle, tien risteykseen, melkoiseen jumitukseen auton kanssa! Ei vaan kertakaikkiaan päästy siitä mihinkää koska alla oli pelkkää jäätä. No onneksi seuraavat tulijat, Anniina ja Laura jaksoivat odottaa niin kauan että saisin apuja paikalle ja auton pois tieltä. Kiitokset heille :)