Vihdoinkin ollaan päästy normaaliin arkirytmiin! Kennelyskästä selvittiin ja uudet rokotukset saatiin ja nyt päästään harrastelemaan ja lenkkeilemään normaaliin tapaan. Kivaa!
Lauantaina iltapäivällä oltiin Virven ja koirien kanssa konepajan kentällä tottistelemassa. Kokeiltiin noutamista, mutta Rudi kävi niin kierroksilla taas vaihteeksi, kun ei pitkään aikaa olla tehty mitään, niin eipä malttanut keskittyä olennaiseen eli noutamiseen. Purki itseensä kapulaan ja alkoi jyystämään sitä, itse kapulan tuominen sujuu nätisti eteeen. No, sentään saatiin muutama hyväkin suoritus. Sitten otettiin ruutua, Virve vei tötteröt ja namin paikalleen, niin että Rudi näki sen sivusta. Lähetin ruutuun, meni ihan suoraan ja nätisti mutta haahuili ihmeellisesti ruudusta ulos ?!?!? Otettiin uusiksi lelulla, nyt meni paremmin. Sitten otin vain lopuksi ruudussa seisomisen ja siitä heti nopea lelupalkka, hyvä! Lopuksi luoksetulo.  Ihan hyvin, pitkästä aikaa, vaikka ensin kävi aika kierroksilla. Seuraavan kerran täytyy antaa leikkiä enemmän. Virve teki Tonpan kanssa karvapallolla eteenmenoa ja tosi suroaan Tomera lähtikin, lisäksi saatiin muutama häiriötekijäkin siinä sivussa, kun lenkkeilijöitä meni kentän poikki.
Tähän aikaan tulee pimeä tosi nopaeasti, joten lenkille mentiin sitten pimeässä ja sumussa. Koirilla oli vilkkuvalot valjaissa, joten nähtiin koko ajan missä ne liikkuivat. Toivottavasti ei Virven flunssa tästä pahane ....

Sunnuntaina sumussa ja sateessa tehtiin lenkin yhteydessä pikainen esineruutu. Vein vain yhden esineen ihan takalinjalle keskikohdalle, niin että koira koira näki osoittain esineen viemisen. Lähti tosi innokkaasti kohti takarajaa mutta ei haistellut yhtään, pyöri takalinjalla jonkin aikaa, ennenkuin tajusi missä kohtaa esine oli. Nenä ei ollut tänään auki lainkaan. Pitää ottaa vaan sellaisia treenejä jossa koira ei näe esineen vientiä, silloin joutuu oikeasti käyttämään nenäänsä. No tänään oli kivaa ja mukavaa tämä treeni!