Illalla tokoiltiin taas vaihteeksi Katriinan opissa ja Rudin kanssa otettiin se perinteinen autosta ulos sessio ja siitä sitten seuraamista jonkun matkaa.
Seuraaminen oli ihan ok ja käännökset myös. Sitten tehtiin liikkeestä istuminen, toimi hyvin. Tämän jälkeen otettiin liikkeestä maahanmeno, no tietysti jäi istumaan! Otettiin vielä erikseen noita maahanmenoja. Sitten uusi yritys ja taas sama juttu! Minä kun olen pitänyt tätä meidän varmana liikkeenä. Taas uusi yritys ja vain muutama askel seuraamista ja käsky, eli saatiin sentään yksi onnistunut aikaansaannos.

Toiselle kierroksella otettiin nyt mukaan noutokapula. Laitoin kapulan (Katriinan kapula) maahan parin metrin päähän meidän väliin ja pyysin tuomaan, no, eipäs tuonut vaan jyysti kapulaa. Otin kapulan pois ja uusi yritys, sama juttu, mutta toi nyt kapulan.
Sitten Katriina sanoi että tarvitaan nyt kaksi kapulaa eli toisen tuo ja toinen on palkka niin että näkee sen.  Laitoin koiran istumaan ja vein kapulan samalla tavalla meidän väliin ja näytin koiralle toista kapulaa. Toi nyt nätisti kapulan minulle. Sama uudestaan onnistuneesti. Seuraavaksi tehtiin niin että  vein kapulan ja palasin koiran luokse näytin samalla toista kapulaa. Nyt meni hyvin! Tehtiin vielä toinen samanlainen liike.

Otettiin vielä seuraamista mutta ei tahtonut tulla mitään kun näki kapulan Katriinalla ja temppuili seuraamisessa. Kokeilin seurauttaa pidemmälle jotta saataisiin hyvä liike ja palkattua tästä. Kapula on kyllä niin iso häiriö Rudille ettei sitä uskoiskaan! No, joka tapauksessa ei haukkunut!