Launtaina aamupäivällä kävin hankkimassa kangasta (Kiitos Minnan vinkistä) josta tein uusia hienoja merkkejä hakutreeneihin. Ainakin näkyvät nyt hyvin. Piiloja en löytänyt, pitää käydä Motonetista katsomassa josko siellä olisi sopivia. Iltapäivällä lähdettiin Sveitsin kentälle tottistelemaan, tosin kauaa en ehtinyt treenailla kun muuta treeniporukkaa alkoi singota paikanpäälle siihen malliin että päätin lähteä nopeasti alta pois! Tämän jälkeen Virven ja ihanien porojen kanssa lenkille, tosin, ensin teimme esineruudun ja nyt oli tuultakin sopivasti saatavilla. Rudy pääsi ensimmäisenä etsimään. Virve laittoi 3 esinettä, kaksi takakulmiin joista toinen oli Huiman lelu, mahtavaa ja yksi keskemmälle. Lähti innokkaana etsimään ja toi ensimmäisenä oikeasta kulmasta oma esineen, sitten toi takakulmasta Huiman lelun ja lopuksi keskeltä oman esineen. Hienosti Rudilta!
Sitten tuli Tomeran vuoro, Tomppa lähti vauhdilla esinettä kohti erittäin määrätietoisena ja toi esineen samantien ! Hienosti Tomppa!
Viimein pääsi myös Huima, esineet löytyi helposti, Hui kun on vanha tekijä esineruudussa :)
Lopuksi lähdimme lenkille melkoisen tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä, pipo olisi ollut kyllä paikallaan. Lenkin päätteeksi ihmettelimme kun Rudi rupesi yskimään, no, kotiin päästyään se yskikin sitten oikein kunnolla niin että se on sitten saanut kennelyskän. Loppuillan poika olikin todella kipeänä eli nyt sitten vaan sairastetaan. Huomiselle sovitut hakutreenit Anitan kanssa piti perua! Toisella kerralla sitten.