Tänään jännityksellä menimme hallitottiksiin. Hieno todella iso halli jossa tilaa on tokoilla ja hallin toisessa päässä on mahdollista treenailla agilityä rauhassa. Houkutuksena hallilla on myös kattava koiraharrastukseen liittyvä tarvikemyymälä! Täytynee varata seuraavan kerran paksu lompakko mukaan ;)
Hallilla tavattiin myös tuttuja ja pysähdyin juttelemaan hetkiseksi Rudi siinä sivulla niin ei kyllä kestä juurikaan että juttelen jonkun kanssa, sen pitää myös heti saada huomioita haukkumalla! *öå*!"'## tuhannen tulimmaista sentään! 
Tottistreeneissä mukana Virve, Sari, Paula ja Krista haukkuineen, eli saatiin kyllä kaikki häiriötä sopivassa määrin. Rudipoitsun kanssa tehtiin lelulla seuraamista, kaukokäskyt, luoksetulon pysäytys, hyppy sekä noutaminen seuraavasti:
Seuraaminen > oli tänään parempaa, otin ihan lyhyitä pätkiä ja välillä käännöksissä kehuttaessa, meinasi tarrata palloon kiinni. Juoksuaskeleet meni hyvin mutta takaisin normaaliin käyntiin palattaessa rupesi taas edistämään.
Kaukokäskyt > laitoin takapalkaksi nameja, käskyt > istu - maahan - istu ja siitä vapautus ja palkka, nyt meni Rudilla hyvin,  nopeat nousut ja laskut.
Luoksetulon pysäytys > liikkeestä nopeasti käsimerkki ja lelupalkka, otettiin muutamia lennosta liikkeitä ja meni hyvin, tämän jälkeen ihan tavallinen luoksetuloa ja leikkimistä
Hyppyjä otettiin niin että jätin koiran nyt kauemmaksi esteestä ja käskyt > hyppy > istu ja meni nyt hyvin, paitsi että koiruus jäi ihan vinoon esteen taakse. Vein lelun esteen taa kauemmaksi ja uudelleen hyppäys, hyppy hyvä. Kokonaisuutena hyppää hyvin ja istuu hyvin mutta miten se osaa jäädä vinoon sinne esteen taakse istuksimaan ?!? HÖH.
Noutamisessa kuumeni taas tuttuun tapaan ja iki-ihana Huima poro oli Virven kanssa siinä muutaman metrin päässä hyvänä häiriönä muttei siitäkään nyt välittänyt, syöksyi kapulan kimppuun vaan ja yritti hieman jyystää sitä ennenkuin toi sen minulle. Täytyy tehdä taas pitoa ja nopeimpia tuomisharjoituksia.
Yhteispaikallamakuuseen me ei  tällä kertaa osallistuttu vaan panostimme seuraamisharjoitteluun. Kokonaisuutena muuten treenit meni ihan hyvin. Suurin häiriö kaikesta Rudille oli kyllä iki-ihanainen Huima!
Tomeraakin kyllä tarkkaili muttei sillä silmällä kuin Huita ;)

Lopuksi hämärälenkkiä Virven ja porojen kanssa lentokentän metsässä. Tomera onkin kohta Huiman korkuinen, kasvaa kyllä nopeasti.