Virven ja porotyttöjen uudessa kodissa kyläilemässä. Ihana koti ja upea paikka asustella. Harrastusmaastot aivan talon kupeessa.

Tomeralle ja Rupsukalle tehtiin ensin jäljet  ja sillä aikaa kun jälki vanheni niin kahviteltiin. Virve talloi Rudille suoran n. 150 m. pitkän jäljen, jäljelle 3 keppiä.
Innokkaana lähti ja alku oli ihan hyvää mutta keskivaiheilla oltiin vähän "metsässä" ja loppua kohti parani. Keppejä ei tänään löytynyt, muuten hyvä siihen nähden että ei olla juurikaan jäljestetty tänä syksynä.
Tompalle kävi ihmeellinen juttu, kun lähti innokkaana janalle mutta teki äkkikäännöksen ja ei enää lähtenytkään etenemään. Tuuli voimakkaasti mäen rinteeltä päin, sitten äkisti turvautui minuun. Kierrettiin paikka ja polun kohdalta Tomera jäljestikin jo uudellen ja muutama keppikin löytyi siinä matkalla. Hyvä lopetus. Ihmeellinen juttu kerrassaan ....

Sitten tehtiin vielä esineeruutu kaistale ennen pimeän tuloa. Virve laittoi Rudille kolme esinettä joista haettiin vain yksi. Haukkui taas minkä kerkesi ja lähti hyvin ruutuun. Etsi hyvin esineitä ja löysikin hienosti yhden Virven esineen. Karvapallo palkaksi.
Olipas hyvät treenit ja Virvelle iso kiitos että päästiin vierailulle