Aivan ihana syyspäivä!  Oltiin tokoilemassa majalla Lauran ja Rikin kanssa. Tehtiin kantällä tottikset yhtäaikaa ja hyvin meni
Vein kentän laidalle valmiiksi treenirepun, kartiot ja hyppytelineen.
Rudy oli hyvässä vireessä, ei vinkunut eikä haukkunut. Autosta ulos ja käsky, vapautus ja palkka. Sitten lelulla kuljetus kentälle, Tehtiin sivulle tuloa, seuraamista,  taas hiukan edistää, askel taaksepäin ja palkkaaminen hyvästä kohdasta. Luoksetulo läpijuoksuna, kaukokäskyt  ja vain istuminen,  nousi heti ensimmäisestä kerrasta istumaan.
Sitten merkille lähetys, olin vienyt jo valmiiksi merkin eikä ehtinyt kiihdyttää itseään odottelussa, hienosti malttoi odottaa käskyä ja hyvin lähti merkille, jäi seisomaan, ei haukkunut eikä kiihtynyt! Hienoa, hienoa!
Sitten tehtiin hyppy, ensimmäisellä kerralla jäi istumaan esteen taakse mutta ehti varastaa ennenkuin annoin käskyn!
Tehtiin uudestaan ja sitten ei enää istuminen onnistunutkaan. Plääääh!
Muutama istuminen esteen toisella puolella ja otettiin hyppy uudelleen. No eipäs istunut vaan jäi seisomaan. Kerta vielä ja johan pelitti. Täytyy tehdä vielä istumisia ihan erikseen esteen takana. Seuraavaksi otettiin kapulan noutoa, vein ensimmäisellä kerran kapulan meidän väliin ja hienosti toi sen. Kapulan heitto seuraavaksi ja hienosti toi ilman jyystämisiä, palkkakapulaa sen sijaan jyysti minkä pystyi. Käskystä luovutti kapulan. Tämän jälkeen tehtiin vielä hyppynoutoa ja ensimmäisellä kerralla ehti taas varastaa mutta hienosti toi kapulan hyppäämällä esteen yli. Vielä uudelleen sama ja meni hyvin. Tänään ei otettu enempää treeniä.
Tosi hienosti 

Laura teki vielä RIkin kanssa kaukokäskyjä ja paikallamakuun! Hienosti Riki toimii, paikallamakuusta 10 +
Tehtiin vielä reilu tunnin lenkki treenien päätteeksi. Hienosti meidän urokset lenkkeilevät. Rudy oli Rikistä kovin kiinnostunut ja olisi halunnut leikkiäkin hiukan.