Kokeiltiin kentällä Rudyn kanssa PK tottis kaaviota kokonaisuudessaan. On jo pitänyt aikoja sitten mutta on vaan jäänyt. Nyt kentällä ei ollut väkeä lainkaan ja tilaa oli riittämiin.
Tiina teki ensin Darin kanssa hyvän tottiksen ja sitten oli Rudin vuoro.  Otin koiran autosta ulos ja käsky, pallopalkkaa. Sivulle tuloja, pomppasi mutta paikka oli oikea. Kentälle kuljetusta pallon kanssa. Sitten palloleikkiä ja viritystä. Tiina toimi hienosti henkilöryhmänä, Kiitos!
Sitten se puuduttava seuraamiskaavio ja se meni hyvin, välistä viretila laski, mutta, ei edistänyt juurikaan,  loppua kohti hieman vinkui mutta kesti hienosti ilman palkkaa. Henkilöryhmä osuus meni hienosti myös :)
Tämän jälkeen jatkui liikkeestä istumisella, ei ole istunut kun on kotona treenattu, joten en nytkään uskonut että istuu ekalla käskyllä. Jatkoin itse eteenpäin sen 30 askelta ja käännyin niin siellähän se istui vallan hienosti! No, tyhmän ja idiootin ohjaajan kun Rudy on ristikseen saanut niin tuli tämäkin mokattua kunnolla! Heilauttelin käsiä vähän mutta koiran mielestä niin että se luuli kaukokäskyksi (seiso) ja nousi seisomaan epävarmoin elkein ja astui eteenpäin. No, se siitä onnistumisesta!
Kävelin takaisin, ja otettiin sama liike uudelleen muutaman askeleen verran mutta, Rudi rupesikin ennakoimaan eteenlähetystä ja seuraamisesta ei tullut mitään. Tehtiin tämä uudelleen toiseen suuntaan että sain palkattua koiran. Siitä sitten liikkeestä maahanmeno, no eipäs mennyt maahan vaan jäi seisomaan. Niin sitä saa koiran epävarmaksi! Uudestaan ja nyt onnistui. Sitten luoksetulo, tuli hyvin ja melko sukkelasti, mutta pomppasi ihan vinoon. Muutaman sähläämisliikkeen tehtiin tasamaa noutaminen, sujui hienosti. Hyppyeste (matala), nyt kun ei olla vähään aikaan otettu tätä, kiersi esteen takaisin tullessa. Uusi yritys niin että menin esteelle näyttämään suuntaa, ei toiminut. Sitten Tiina meni esteen viereen seisomaan. Uusi lähetys ja menin esteelle nopeammin näyttämään paikkaa, nyt tuli hyvin takaisin kapulan kanssa. Sitten A-esteen vuoro. Heitin kapulan ja sitten lähti kiipeämään, sama juttu, kiersi esteen takaisin tullessa. Uusi lähetys, menin esteelle näyttämään suuntaan, mutta ei osannut arvioida takaisin kiivetessä vauhtia kapulan kanssa ja juuri kun oli saavuttanut yläreunan putosi maahan selällään. Onneksi en nähnyt sitä ja Tiina ehti huomata sen. Tehtiin nyt uudelleen toisella, matalammalla A-esteellä ettei jää kammoa. Se meni hyvin. Toivottavasti ei selkään tullut mitään. Eteenlähetystä ei tehty lainkaan.

Ihan hyvin meni tämä tottis osuus, koira ei haukkunut kertaakaan, oli ihan hyvässä mielentilassa, ohjaajan mokia lukuunottamatta! Koiraparka 
Kumpa maastossakin menisi yhtä hyvin ......Voi pyhä jysäys tätä koiraharrastamista. Pitänee vaihtaa harrastamista tyystin. Kiitos Tiinalle kannustamisesta ja pitkästä pinnasta