Hui mikä helle, mittari näytti klo 17:30 varjossa +30, onneksi metsässä ei aurinko paahtanut kun puut varjostivat mutta muuten oli aika kuuma. Auton sain onneksi hieman varjoon.Kastelin Rudyn ennenkuin lähdettiin treeneihin, jaksaa olla paremmin autossa. Tehtiin vain 100 m. pitkä rata ja senkin tallomisessa sekä merkkaamisessa hiki valui norona. Vieraillemassa Ulla ja Katja ja omasta porukasta Niina, Mira ja minä. Miralla mukana Sissi pentu jolle tehtiin alkuun pari tuuli-ilmaisua. Sissi oli oikein reipas ja heti ymmärsi mistä tässä oli kyse.

Rudylle tein neljä pistoa, maalimiehinä Mira vasemalla 1 pistolla, Katja 2 ja 4 liikkuvana maalimiehenä, Ulla 3 puoliperään juoksuna.
Virtaa riitti taas pienessä eläimessä kummasti! Pistot teki suht. ok mutta autosta päästyään oli aivan mahdoton!  En saanut sitä kuljetettua kunnolla k-linjan alkuun ja rupesi haukkumaan kun olin laittanut liivit päälle, koira istumaan ja odotin niin kauan kunnes hiljeni, sitten vasta lähdettiin kohti k-linjaa.
1 mm valmiina, suorapalkka (lihapullat/lelu)  lähti pistolle hyvin mutta kaarsi liikaa oikealla ennen ylämäkeä (mm mäen päällä). Lähetin uudelleen toisesta kohtaa, nyt eteni hyvin.
2 mm valmiina, suorapalkka (lihapullat/lelu), lähti hyvin pistolle mutta itse sekoilin ensin lähetyspaikasta
3 mm 45 m. peräänjuoksu, suorapalkka (lelu), lähti hyvin mutta eipä lelupalkka siellä nyt kiinnostanutkaan lainkaan joten "karkasi" sieltä pois
4 mm 20 m. maakuopassa, suorapalkka (lelu), lähti hyvin etenemään 50 saakka ja kääntyi sieltä takaisin kuopalle

Hyvät treenit muuten mutta helle sekoittaa kyllä päätä jonkun verran! Radiopuhelimet pitää muistaa pitää aina mukana ettei satu kämmejä!
Kiitokset maalmiehille :)