Taas on touhua riittänyt! Toissailtana sain autoni lumihankeen  niin jumiin että sen kaivaminen sieltä kesti muutaman tunnin! Ei auttanut edes hinaaminenkaan! Voi kurjuus, siinä meni sitten lenkkihaaveet!
Muutama päivä sitten auton sai siihen loistavasti kun pakkanen oli kovettanut alueen, mutta nyt kun tuli suojaa, niin auto vaan kerta kaikkiaan upposi sinne.

Torstai-iltana tehtiin kotona muutamia kiertämisiä, tässä on vaan se ongelma että Rudy tuppaa heti kiihtymään!
Haukkuu samalla kun tekee kiertämisiä, ei siis hyvä juttu lainkaan!

Tämän jälkeen otettiin luoksetuloja ja tulee taas vaihteeksi ihan liian "hiljaa". Pitää saada nopeutta mukaan. Tässä on tietysti syynä se että olen tehnyt muutama ilta sitten luoksetulon pysäytyksiä. Liikkeestä istuminen ja maahanmeno sujui hyvin! Noutamista ei otettu.
 
Perjantaina tehtiin pieni lenkki ja siinä sivussa mutamia seuraamisia, sujui ihan hyvin kun ei ollut häiriöitä eikä muitakaan esteitä huoltoaseman takana parkkiksella, pelkkää hiljaiseloa.

Lauantaina tehtiin reipas lumihankilenkki ja illalla vielä kotona kaukokäskyjä ruokakipolla.  Lisäksi tein noudon PK kapulalla, sen toi ihan hienosti eikä jäänyt jyystämään.

Sunnuntaina käytiin lenkillä soramontulla kun joku kiltti ihminen oli aurannut sinne tien! Lenkin päätteeksi tehtiin luoksetuloa niin että saatiin siihen vihdoin vauhtia.